eur:
393.52
usd:
358.03
bux:
71832.47
2024. augusztus 14. szerda Marcell
A police car at night with its emergency lights on.
Nyitókép: aijohn784/Getty Images

Életét vesztette egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról - jelentette a norvég rendőrségre hivatkozva a vg.no című norvég hírportál.

A tudósítás szerint a fiú - aki egy családi kiránduláson vett részt - a fotó készítése közben megcsúszott a folyó melletti sziklán, majd egyensúlyát vesztve a mélybe zuhant. A folyó magával sodorta, majd a teste nem sokkal távolabb egy szikla alá szorult.

A területileg illetékes megyei rendőrfőnök a portálnak elmondta, hogy a folyó erős sodrása miatt, és azért, mert törzse és egyik lába a szikla alá szorult, csak két óra elteltével sikerült felszínre hoznia a szerencsétlenül járt gyermeket egy hegyimentőcsapatnak.

A fiút sem a helyszínen, sem a legközelebbi - haukelandi - kórházban nem tudták újraéleszteni. A szerencsétlenség körülményeinek vizsgálata folyamatban van. Három szemtanúja lehetett a tragédiának, de még nem tudni, hogy rögzítették-e az eseményeket mobiltelefonjukon. A szülőket sem tudták még kihallgatni, mert sokkot kaptak és a történtek óta kórházban vannak.

Címlapról ajánljuk
Csipes Tamara: nincs hiányérzetem, kerek történet a pályafutásom

Csipes Tamara: nincs hiányérzetem, kerek történet a pályafutásom

A párizsi ötkarikás játékokkal befejezte a versenyszerű kajakozást a kétszeres olimpiai bajnok. Csipes Tamara azt mondta az InfoRádióban, hogy maradéktalanul elégedett a Franciaországban megnyert két ezüst- és egy bronzéremmel. Hozzátette: nem fáj elismernie, hogy Lisa Carrington ezúttal jobb volt nála, és nem hiányzik neki az újabb arany, mert fontosabb számára, hogy emberileg nagyon sokat kapott az utolsó olimpiájától.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Tombol a háború Oroszország kapujában, Belgorodban is vészhelyzetet hirdettek - Híreink az ukrán frontról szerdán

Egy kicsit megint lelassult az ukrán hadsereg kurszki támadásának dinamikája, de keleti irányba, Giri felé, illetve északra, Lgov felé, továbbra is nyomulnak az ukrán csapatok. Közben a szomszédos Belgorod megyében vészhelyzetet hirdetett a terület kormányzója az Ukrajna területéről érkező támadások miatt. Nincs jele annak, hogy Oroszország megtámadása egyelőre célravezető lett volna: a Donbaszban folytatódik Toreck bekerítése, Pokrovszkhoz pedig egyre közelebb kerülnek az orosz rohamcsapatok. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×