eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Az Egyesült Arab Emírségek elnöki hivatalának felvétele III. Károly brit királyról az ENSZ 28. nemzetközi éghajlatváltozási konferenciájának (COP28) egyik rendezvényén Dubajban 2023. november 30-án. A december 12-ig tartó tárgyalások december 1-jén és 2-án az éghajlatváltozással kapcsolatos világszintű cselekvési csúcstalálkozóval kezdődnek, amelyen a civil társadalom vezetői mellett az állam- és kormányfők is részt vesznek.
Nyitókép: MTI/EPA/Egyesült Arab Emírségek elnöki hivatala

Nagyon kellemetlen mellékhatása van Károly király rákkezelésének

Károly király Vilmos herceggel közös programján árulta el, milyen mellékhatást okozott nála a kemoterápiás kezelés.

Az uralkodó és a trónörökös Hampshire-be látogatott, ahol felkeresték a brit királyi légierő múzeumát, és egy korábban rákkal küzdő veteránnal is találkoztak.

Az Aaron Mapplebeck nevű férfi elárulta a királynak, hogy a daganat miatti kemoterápiás kezelés hatására elvesztette az ízérzékelését - írja a femina.hu az independent.co.uk alapján.

Erre a brit uralkodó is elárulta, hogy ő is ugyanezt a jelenséget tapasztalta a kezeléssorozat alatt.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×