eur:
385.69
usd:
354.41
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Milánó, 2015. szeptember 28.Sophia Loren olasz színésznő Giorgio Armani olasz divattervező 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a milánói divathéten 2015. szeptember 28-án. (MTI/EPA/Matteo Bazzi)
Nyitókép: MTI/EPA/Matteo Bazzi

Biztató hírek Sophia Lorenről

Csípőműtét után lábadozik a 89 éves olasz filmcsillag, miután szombaton genfi otthonában elesett és törést szenvedett – közölte a szóvivője a sztár nevét viselő és a tulajdonában lévő étteremlánc Facebook-oldalán.

"Sikeresen megműtötték, rövid lábadozás után rehabilitáció következik. (...) Szerencsére minden a legjobban alakult és a Signora rövidesen ismét velünk lesz" – olvasható a közleményben.

Az olasz film aranykorának legendája, aki szeptember 20-án töltötte be a 89. évét, mintegy 90 filmben játszott, munkásságát két Oscarral, Cannes-ban pedig a legjobb női alakításért járó díjjal ismerték el.

1957-től Loren Hollywoodban a kor legnagyobb színészeivel forgatott Anthony Quinn, Clark Gable, Marlon Brando, Cary Grant, Peter Sellers, John Wayne és Frank Sinatra partnere volt.

Utoljára 2020-ban szerepelt a mozivásznon a Romain Gary Előttem az élet című regénye alapján készült filmben, fia, Edoardo Ponti rendezésében. 2021-ben a legjobb színésznőnek járó César-díjat nyerte el alakításával.

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×