eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Getty Images/ Alexander Spatari

Mesébe illő tengerparti luxuslakásba költözik Lionel Messi, mutatjuk!

A lakás ára 7,3 millió dollár volt, ami csaknem 2,2 milliárd forintnak felel meg a jelenlegi árfolyamon.

Lionel Messi nemrégiben megvásárolta második ingatlanát Miamiban, ahova minden valószínűséggel be is költözik majd. A luxus lakáshoz egy hatalmas terasz is tartozik, csodás panorámával – írja a Blikk.

Az argentin világbajnok nagyon kedvező ajánlatot kapott, ugyanis a lakás árát erdetileg nyolcmillió dollárra tartották, de a futball-legenda 7,3 millió dollárért vásárolhatta meg.

A Sunny Isles nevű tengerparti luxustorony – melyben az említett lakás található – hat medencét, gyógyfürdőt, kabinokat is magába foglal, de a strand is közvetlenül hozzáférhető.

Az épületben található fitneszközpont, jógastudió, játszóház, konyha séffel, pezsgőbár és borospince is.

A lakásban négy hálószoba és négy fürdőszoba található, de van benne egy ezer palackos borhűtő is.

Június 7-én vált hivatalossá, hogy Messi Miamiba igazol, így most már csak azt kell eldöntenie, melyik lakásába költözik be. A focista ugyanis két és fél évvel ezelőtt vásárolta meg Miamiban az első ottani lakását 5 millió dollárért.

Az Sunny Isles nevű épületben számos luxuslakás van:

Lionel Messi lakásról készült képgalériát itt tekintheti meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×