eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Johnny Deppnek csak a fotója kellett egy budapesti vendéglőben

Esküvő volt abban az amúgy felkapott fővárosi étteremben ahová a filmszínész Johnny Depp be akart térni. Nem tudták kiszolgálni, fotó azonban készült.

A Karib-tenger kalózainak sztárja az Arquitecto Pitpitben próbált helyet foglalni, de ez nem sikerült neki - vette észre a Blikk.

Az étterem elárulta, hogy azért nem tudtak étellel szolgálni a színésznek, mert éppen egy lagzi volt náluk. A közös kép ennek ellenére készült, a világsztár hatalmas mosollyal állt a dolgozók közé.

"Az a policynk, hogy a nálunk szórakozó hírességekkel nem fotózkodunk, de mivel Cry-Baby nem evett-ivott, vele lőttünk egy kispályás focicsapatos képet" - írta az étterem a közösségi oldalán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×