eur:
392.63
usd:
362.84
bux:
72110.09
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én. A 27 kilométeres elővárosi szakasz átadásával Monor, Monorierdő, Pilis és Albertirsa lakói közvetlenül gyorsforgalmi úton érhetik el a fővárost.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Ilyen primitív autós gesztikulálást ritkán lát az ember - videó

Az eset az M4-es autópályán történt. Az egyik lehajtósávnál koccant egy suzukis az előtte lévő autóval, ebből allkult ki a balhé.

Azt nem lehet tudni, pontosan hol, de az M4-es autópályán történt ez az eset, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített.

Egy Suzuki sofőrje a záróvonalon keresztül előzte meg a kamiont, majd bevágott eléje, a sor azonban araszolt ezért nekikoccant az előtte poroszkáló autóba.

A sértett autó sofőrje kiugrott, majd két munkás ruhás alak kiszállt a koccanó autóból, de megérkezett a teherautós is, aki láthatóan közölte, hogy az egészet veszi a kamerája. Lényegében ez akadályozhatta meg a komoly verekedést - vette észre a BudaPestkörnyéke.hu.

A kamion sofőrje a bpiautosok.hu-nak azt írta: Nekem is beszólt amúgy valami szépet. Úgy tudom, hogy csak a Suzukiban lett kár. Elhajtottak, de nem tudom, hogy utána lerendezték-e egymás között a dolgot”.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×