eur:
385.77
usd:
354.8
bux:
68959.85
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Budapest, 2016. szeptember 21. Rózsa György televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Magyar Televízió egykori munkatársának pályafutását idézték meg. MTVA/Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Komoly műtéten esett át Rózsa György

Tavalyi combnyaktörése után most ismét lábadozik a legendás tévés, akinek ezúttal ki kellett cserélni az egyik szívbillentyűjét.

„A múlt héten egy komoly szívműtéten estem át: Merkely Béla professzor úr és kiváló csapata kicserélte a szívbillentyűmet” – nyilatkozta Rózsa György a Blikknek. Mint fogalmazott, a korábbi leletek alapján az indokolta a beavatkozást, hogy a saját szívbillentyűi várhatóan már csak három-öt évi szolgálták volna.

„Elgondolkodtam: ősszel leszek hetvenöt éves, vajon nem elég-e hetven-nyolcvan év? Aztán Csilla lányomra és a kisunokámra, a húsz hónapos Ádámra gondoltam, és döntöttem. Remélem, a Városmajori Klinikán kapott gondos ápolásnak köszönhetően még sok közös élmény vár kicsiny családunkra” – tette hozzá az egykori tévés.

A bulvárlap mások mellett hozzáteszi, hogy a Rózsa György a lábadozás alatt sem tétlenkedik, gőzerővel írja legújabb könyvét, amelyben szerelemről és televíziós titkokról is lerántja majd a leplet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×