eur:
395.06
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 10: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend the 2021 Salute To Freedom Gala at Intrepid Sea-Air-Space Museum on November 10, 2021 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Nyitókép: Dia Dipasupil/Getty Images

Harry herceg és Meghan újra a királynőnél járt

Két év után látogatták meg II. Erzsébetet.

Harry herceg és felesége, Meghan felkereste II. Erzsébet királynőt – erősítette meg a herceg szóvivője a Reuters cikke szerint. A házaspár Hágába tartott, és megállt az Egyesült Királyságban.

Harry és Meghan találkozott Károly herceggel is a windsori kastélyban.

Ez volt a pár első közös útja Nagy-Britanniába azóta, hogy 2020 elején bejelentették, visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióktól. Kanadában és az Egyesült Államokban töltötték idejük nagy részét.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×