eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
LOS ANGELES - JANUARY 4:  Lorenzen Wright #42 of the Memphis Grizzlies is defended by Etan Thomas #36 of the Washington Wizards during the game at MCI Center on January 4, 2004 in Washington D.C.  The Grizzlies won 103-101.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Doug Pensinger/Getty Images)
Nyitókép: Doug Pensinger/Getty Images

Élete végéig rácsok mögött marad az NBA-sztár gyilkosa

A kosárlabdázó volt felesége bérelte fel a gyilkost.

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki 2010-ben meggyilkolta az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) 13 szezont lehúzó Lorenzen Wrightot.

A más vétségért 16 éves börtönbüntetését töltő Billy Ray Turnernek rácsok mögött kell töltenie hátralévő éveit, mivel a kosaras volt neje - egy egymillió dolláros életbiztosítás miatt - felbérelte őt, hogy ölje meg az akkor 34 éves játékost. Az ex-feleség 2019-ben felbujtóként 30 év börtönt kapott.

A hatgyermekes családapa holttestét Memphis mellett, egy mocsárban találták meg lőtt sebekkel, miután azonosították a mobiltelefonjáról érkezett segélyhívás térségét. A hívás hangfelvételén pisztolylövések is hallhatók voltak.

A 2009-ben visszavonult center pályafutása során öt klubban, a Los Angeles Clippersben, az Atlanta Hawksban, a Memphis Grizzliesben, a Sacramento Kingsben és a Cleveland Cavaliersben szerepelt, összesen 778 mérkőzésen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×