eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Forrás: bpiautosok.hu

Az erkélyen kötött ki a részeg tinédzser autója – fotók

A 18 éves friss jogsis fiatal sérüléssel megúszta a zuhanást.

Egy erősen ittas autós lehajtott az útról majd métereket zuhant és egy családi háznak csapódott – írja a Freiwillige Feuerwehr Grossarl beszámolója alapján a bpiautosok.hu. A helyi tűzoltóság beszámolója szerint a jármű 18 éves vezetője még friss jogosítvánnyal rendelkezett. Elvesztette uralmát az autó felett, áthajtott egy füves területen, majd métereket zuhant és egy ház első emeleti erkélyén landolt.

A balesetben az autót vezető fiatal férfi megsérült. A házban lakók a hatalmas robaj hallatán azonnal kirohantak, majd segítséget nyújtottak.

A tinin elvégzett alkoholteszt 1,88 ezreléket mutatott.

A furcsa helyre ékelődött járművet a tűzoltók egy daru segítségével távolították el. A fiatal férfi jogosítványát azonnal bevonták és feljelentést tettek.

Címlapról ajánljuk
Ennek örülni fognak a piaci vásárlók: olcsóbb lett a gyümölcs és a zöldség is

Ennek örülni fognak a piaci vásárlók: olcsóbb lett a gyümölcs és a zöldség is

A nagybani piacon átlagban 15-20 százalékkal, a kiskereskedelemben pedig 10-20 százalékkal olcsóbb a gyümölcs és a zöldség idén, mint tavaly nyáron. Ennek részben az az oka, hogy itthon és Európa-szerte is sokkal jobb lett a termés, mint az előző két évben – mondta az InfoRádióban az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának stratégiai elemzője.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×