eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Pixabay

Felrobbantotta az internetet egy meglepő állatkerti videó

Az orangután nemhogy nem jött zavarba a látogató által elejtett tárgytól, hanem rögvest használni kezdte az általa már oly sokszor látott eszközt.

Elvesztettem egy napszemüvegem, de cserébe lett egy nagyon jó történetem – írta TikTok-videója mellé egy nő, miután megosztotta, amit egy indonéz állatkertben tapasztalt.

Olita Tetsu még márciusban látogatott el a Bogor városánál található Taman Safari parkba, de csak most, augusztus elején tette fel TikTok-oldalára a nagy sikert arató videót - írta a Daily Mail alapján a 24.hu.

A felvétel tanúsága szerint az egész úgy kezdődött, véletlenül beejtette a fejéről a napszemüvegét az orangutánok kifutójába, amikor behajolt, hogy jobban lásson. Pár perccel később odament egy nőstény orangután, kezében a kicsinyével, hogy megnézze, mi lehet az a tárgy. A nő biztos volt benne, hogy a napszemüvegnek vége, és az állat tönkre fogja tenni, de ennek végül pont az ellenkezője történt.

Az orangután ugyanis azonnal tudta, hogy mire is való az a "fekete dolog", és felpróbálta.

Sőt egy kicsit hordta is a napszemüveget, felpróbálta többféleképp is, még kicsinye kezét is arrébb lökte, amikor az érdeklődve odanyúlt.

Végül visszadobta a napszemüveget a látogatóknak.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story #monke

♬ original sound - Lola Testu

A felvétel akkora népszerűségre tett szert, hogy már 45.3 millióan látták, 11.1 millió lájkot gyűjtött be és 163 ezer hozzászólást számlál.

A nő egyébként már márciusban is feltett egy másik videót az napszemüveget viselő orengutánra, de az akkor valamiért nem ért el nagy sikert.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás

Ukrajna újjáépítésének és stabilizációjának sikere szorosan összefonódik a nemzetközi támogatás és a helyi reformok hatékonyságával. Az országnak stratégiai lépéseket kell tennie a gazdasági diverzifikáció, a humán tőke fejlesztése és az infrastrukturális modernizáció terén, hogy hosszú távú fenntartható fejlődést érjen el – vélik el a Centre for European Policy Studies kutatói, akiknek friss jelentése szerint a további nemzetközi, főként piaci befektetések legkomolyabb visszatartó ereje nem a háború, hanem a szükséges politikai reformok végrehajtása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×