eur:
386.08
usd:
356.5
bux:
68978.51
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Budapest, 2016. szeptember 21. Rózsa György televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Magyar Televízió egykori munkatársának pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Meg kellett műteni Rózsa Györgyöt

Hosszú felépülés vár rá, át kell írnia terveit.

Csütörtökön a rákospalotai temető bejáratánál megbotlott és összeesett Rózsa György. A kedvelt televíziós a szemtanúk szerint szörnyű puffanással csapódott a földnek, aminek hatására olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem elvesztette az eszméletét is.

Rózsa Györgyöt mentő szállította kórházba, ahol kiderült: eltört a csípőcsontja, meg kell műteni.

Az operáció után a Borsnak azt mondta: valamivel már jobban érzi magát, de nehéz beletörődnie abba, hogy egy évig tartó rehabilitáció következik. Kerettel, majd bottal kell járnia.

"Nagyon elkeseredtem, szeptember 3-án indultam volna Franciaországba a barátaimmal… Az új könyvem írását sem tudom így folytatni. Szerencsémre, Por Gyula professzor úr a kérésemre, a hétfői naptól áthelyeztet az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Az atomenergiában bízik Robert Fico – új erőművet építene
tudósítónktól

Az atomenergiában bízik Robert Fico – új erőművet építene

Egy új, száz százalékban állami tulajdonban lévő atomerőmű építését tervezi a szlovák kormány. Robert Fico miniszterelnök szerint Szlovákia nem halogathatja sokáig egy új erőmű építését, arra számít ugyanis, hogy az elkövetkező húsz évben nagyjából 80 százalékkal nőhet az ország villamosenergia-fogyasztása.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×