eur:
393.59
usd:
363.12
bux:
71166.01
2024. július 8. hétfő Ellák
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Csecsemőgyilkosság: durva dolgok derültek ki

Az anyát továbbra sem tudták kihallgatni a rendőrök.

A rendőrség szerda délelőtt kapott bejelentést arról, hogy egy állapotos versendi nő valószínűleg titokban szülte meg gyermekét, majd a csecsemőt eltüntette. A Blikk arról ír, hogy kegyetlen brutalitással végezhettek az újszülöttel. Több helybéli is azt állítja, hogy felgyújtották a gyermeket, és ezután rejtették el a festékesvödörben.

„Mindenki látta rajta, hogy terhes, ám ha rákérdeztünk, tagadta. Azt mondta, csak pár kilót szedett magára – mondta egy közelben lakó, aki szerint a család cseppet sem élt példás életet. – A férj folyamatosan iszik. Éppen úgy, ahogyan csütörtök reggel is. Kicsit sincs összetörve. Amikor iszik, akkor agresszív.”

A családnak már négy gyereke volt – mondta a lapnak a helybeli, aki úgy tudja, az anya egy héttel ezelőtt orvoshoz ment, hogy férje sérülésére hivatkozva fertőtlenítőszert kérjen az orvostól.

Az édesapa a közösségi oldalon reagált a történtekre. Mint írta, ő maga sem tudott arról, hogy a párja állapotos.

„Ha hiszitek, ha nem, én nem tudtam semmiről.

Három hónapja külön vagyunk! Ahol 4 gyerek tud enni, ott 5 is, én így gondolom! Nekem ez a legnagyobb fájdalom! Én otthon vagyok a gyerekeimmel, az Illető nincs otthon!” – reagált a megkeresésekre a férfi.

A Blikknek

a helyi védőnő azt mondta, hogy az asszony nem járt hozzá,

Az anyát jelenleg is kórházban ápolják, a rendőrségi tájékoztatás szerint nincs kihallgatható állapotban.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Alapító bejelentések
Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Béketárgyalásokról beszélt Zelenszkij, a NATO átlépheti az oroszok vörös vonalát - Háborús híreink hétfőn

Béketárgyalásokról beszélt Zelenszkij, a NATO átlépheti az oroszok vörös vonalát - Háborús híreink hétfőn

11 napos "terrorelhárító" gyakorlatba kezdtek a kínai és fehérorosz katonák a lengyel határon található Breszt városa mellett. Az orosz külügyi tárca bejelentette: mostanra biztossá vált, hogy amerikai fegyverekkel is lövik Oroszországot. Orbán Viktor magyar miniszterelnök "béketurnéjának" harmadik állomása Peking volt. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök délután azt mondta: Orbán Viktor nem közvetíthet Oroszország és Ukrajna közt, de más országok segítségére nyitott. Lengyelország megállapodást kötött Ukrajnával, melynek keretein belül a későbbiekben orosz rakétákat lőhetnek le az ukrán légtérből. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×