eur:
388.1
usd:
360.14
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Police.hu

Megrázó képek az autópályán történt súlyos balesetről

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, ami 2019. június 25-én délután az M3-as autópálya 184. kilométerszelvényében történt.

A rendelkezésre álló információk szerint egy 43 éves férfi tehergépkocsijával közlekedett az autópályán, Budapest felé, amikor a görbeházai szakaszon nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött. A kamion lassított, mire a teherautós hátulról nekiütközött.

A balesetben a Peugeot típusú gépkocsi sofőrje súlyos sérülést szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a járművük sebességét és a követési távolságot mindig a forgalmi, az időjárási és a látási, illetve útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Címlapról ajánljuk
Kész az új program, a merkeli örökséget hátrahagyva lépne kormányra a CDU

Kész az új program, a merkeli örökséget hátrahagyva lépne kormányra a CDU

A hatalom visszaszerzésére törekszik a német Kereszténydemokrata Unió (CDU). Németország legnagyobb konzervatív pártjának kongresszusa elfogadta az új programot: a hetvenoldalas dokumentum a korábbi, immár tizenhat éves programot váltja fel, amely felett eljárt az idő. A párt felett azonban aligha, a 2021-es választási kudarc után mára ismét Németország legerősebb pártjává vált.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×