eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: baon.hu

A nyílt utcán égett ki egy Opel - videó

A három utas még éppen ki tudott menekülni a járműből, amely gyakorlatilag megsemmisült.

Kigyulladt és teljesen leégett egy Opel Zafira csütörtök hajnalban Kiskunhalason. A személyautóban hárman utaztak, időben ki tudtak menekülni a gépkocsiból. Megálltak, mert erősen párásodni kezdett a szélvédő. A fűtéssel volt gond.

Amikor a sofőr kiszállt, hogy megnézze mi történt, észlelte, hogy füstöl a jármű. Azonnal kiszállította a másik két utast is a kocsiból, néhány pillanattal később pedig már lángnyelvek csaptak ki az autóból - írja a baon.hu.

Két palack ásványvíz volt náluk, azzal kezdték locsolni a kocsit, közben hívták a tűzoltókat. Megállt egy autóbusz is, annak a sofőrje is vitt egy porral oltót, de gyorsan kifogyott.

A tűzoltók három kocsival érkeztek a helyszínre. Mivel az autó üzemanyagtartálya tele volt benzinnel, sokáig tartott az oltás. Az üzemanyag szétfolyt az úttesten, a tűzoltók két vízsugárral és egy habsugárral avatkoztak be. A tűz a közelben lévő lakóépületeket nem veszélyeztette, de az égő autó felett húzódó elektromos vezeték miatt az áramszolgáltató szakembereit is kihívták.

A gépkocsi teljesen kiégett, személyi sérülés nem történt sem a tűzeset, sem az oltási munkálatok során.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×