eur:
394.46
usd:
364.22
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
Koós János táncdalénekes, előadóművész, humorista, színész temetése a Farkasréti temetőben 2019. március 20-án. Koós János 81 éves korában, 2019. március 2-án hunyt el.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összeomlott Koós János özvegye

Hiába próbálja támogatni a család, 48 közösen eltöltött év után Dékány Sarolta nem tudja feldolgozni férje halálát.

Dékány Sarolta rosszul lett a temetésen a Farkasréti temetőben, ki kellett vezetni őt a tömegből, nehogy nagyobb baj legyen - írja a Blikk, amely arról is bezsámol, hogy az özvegy szinte mindennap kijár a férje sírjához, és bár többen felajánlották neki, hogy vele tartanak, ő ezt mindig visszautasítja, mert azt mondja, hogy a férje sírjánál szeretne egyedül lenni.

Dékány Sarolta a lapnak elmondta, hogy nincs jól, úgy érzi, rajta már nem lehet segíteni. Kijár ugyan a temetőbe, de az sem segít, a tragédia óta nem találja a helyét a világban. Túl sok időt töltött egyedül, ezért barátok és családtagok felváltva látogatják őt.

Címlapról ajánljuk

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×