eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Rihanna lemondta péntekre tervezett nizzai koncertjét

Lemondta péntekre tervezett nizzai koncertjét Rihanna a csütörtök esti terrortámadás miatt.

Egy teherautó járókelők közé hajtott, és 80 kilométeres óránkénti sebességgel haladva a nizzai Promenade des Anglais sétány két kilométeres szakaszán sok embert szándékosan elgázolt a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett tűzijátékot néző tömegben. A jármű sofőrje belelőtt a tömegbe, majd a rendőrök lelőtték őt. A terrortámadásnak több mint nyolcvan halálos áldozata van.

"A tragikus események miatt a tervekkel ellentétben nem lesz koncertem. Együtt érzünk az áldozatokkal és a családjaikkal" - fogalmazott a popsztár Instagram-oldalán.

A Nizzai Dzsesszfesztivált sem tartják meg, amely szombaton kezdődött volna. A fesztivál erről a honlapján tett bejelentést.

A szürke ötven árnyalata című film folytatásán éppen dél-franciaországi helyszíneken dolgozó produkciós stáb és Dana Brunetti producer a Facebookon nyugtatta meg a hozzátartozóit, hogy jól vannak, és hozzáfűzték: "Újabb szomorú nap Franciaország és a világ számára".

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×