eur:
404.58
usd:
374.11
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Kiállítás nyílik Madonna ruháiból

Madonna rajongói saját szemükkel láthatják majd a popdíva különböző videoklipjeiben, illetve filmjeiben viselt híres öltözékeit egy jövőre nyíló kiállításon Londonban.

A kiállítás anyagát biztosító, emléktárgyakkal foglalkozó cég vezetője elmondta, hogy több mint 300 olyan ruhadarab és kiegészítő kerül majd bemutatásra, amelyeket az énekesnő karrierje során viselt.

Az érdeklődők megtekinthetik majd többek között a Material Girl videoklipjében látható rózsaszín szaténruhát, a Musicban feltűnt szőrmekabátot, valamint az Evita című filmben viselt esküvői ruhát.

A jövő év februárjában nyíló tárlat kurátora szerint a kiállított ruhaneműk a popdíva karrierjének egymást követő állomásait mutatják be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×