eur:
401.9
usd:
370.73
bux:
74186.61
2024. október 21. hétfő Orsolya

Anyja után a koraszülött csecsemő is meghalt

Életét vesztette az a csecsemő, akit császármetszéssel emeltek ki elhunyt anyja méhéből hétfőn este a maglódi baleset helyszínén.

A várandós nő hétfőn vesztette életét, miután egy autóbusz belerohant abba a személyautóba, amelyben utazott.

A 31-es főút Pest megyei szakaszán Budapest felé tartó autóbusz eddig tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, összeütközött egy kocsival, majd frontálisan belerohant egy másik autóba, amit egy férfi vezetett. Az ütközés miatt utóbbi jármű utasa, egy nyolcadik hónapos állapotos kismama elhunyt, további két ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

A nő csecsemőjét a helyszínen császármetszéssel kiemelték méhéből, és újraélesztették, de a szervezete nem tudott megbirkózni a sérülésekkel és a baleset miatti sokkal, így kedden a kórházban életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Győzelmi stratégiája okozhatja a vesztét a moldovai elnöknek

Moldovában elnökválasztást és az uniós csatlakozásról szóló konzultatív népszavazást tartottak a hétvégén. Előbbi a regnáló elnök első fordulós győzelmét hozta, ám hogy a második fordulót is megnyeri-e majd, az nyitott kérdés Pászkán Zsolt, a Külügyi Intézet külső munkatársa szerint.

Koji László: Magyarországon is sikere lehetne az úgynevezett osztott tulajdonú lakásoknak

Az építőipar jelentős részét helyzetbe hozza a kormány által bejelentett új gazdaságpolitikai akcióterv, és emellett várhatóan abban is sokat segít majd, hogy megoldja sok fiatal lakhatási gondját – mondta az InfoRádióban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnöke. Beszámolt egy itthon teljesen új lakásvásárlási konstrukcióról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×