eur:
401.97
usd:
370.55
bux:
74198.41
2024. október 21. hétfő Orsolya

Tizennégy emeletet zuhant, de túlélte

Csodával határos módon élve, sőt majdnem sértetlenül úszott meg 14 emeletnyi zuhanást egy kislány egy New York-i toronyház kéménykürtőjében.

A tűzoltók szerint alighanem a kémény aljában lerakódott több mint félméteres korom- és pernyerétegnek köszönheti életét a 12 éves Grace Bergere. A lánynak csak a csípője ficamodott ki az esés következtében.

Grace unokatestvérének mutatta meg a művészház tetejéről a Hudson-folyóra nyíló pompás panorámát, amikor felmászott a kémény tetejére vezető 7,6 méteres létrára is. Egy szűk szellőzőnyíláson át azonban beesett a kéménybe és a mélybe zuhant.

A tűzoltók nem számítottak arra, hogy élve találják meg a lányt, és nagyon meglepődtek, amikor egy koromfekete kis kéz nyúlt feléjük. A gyermekből csak a szeme és a szája látszott a fekete korom alól.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: Észak-Korea már most is nagyon jól keres az orosz–ukrán háborúval

Kaiser Ferenc: Észak-Korea már most is nagyon jól keres az orosz–ukrán háborúval

Az ukrán elnök szerint tízezer észak-koreai katonát vetne be Oroszország a fronton. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense az InfoRádióban azt mondta: Oroszország külföldön is toboroz, az észak-koreaiak jelenlétére azonban egyelőre nincs bizonyíték, de nem is lehet kizárni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×