eur:
399.88
usd:
368.44
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács

Madonna házasságának vége

Madonna és Guy Ritchie hamarosan bejelentik, hogy házasságuknak vége - állítja több pletykalap. Az újságok régóta cikkeztek arról, hogy az énekesnő és a rendező viszonya megromlott.

Arról, hogy Madonna és Guy Ritchie házassága válságban van, sokat cikkeztek a lapok, most azonban úgy tűnik, hivatalossá válik a szakítás.

Egyes újságok azt írták, hogy a pár gyermekeik kedvéért maradt együtt, de szerelemről már szó sincs, míg más lapok veszekedésekről számoltak be.

A legújabb hírek szerint a pop királynője, miután sikerült megszabadulnia nyolc hálószobás wiltshire-i házától - amelyet 3,85 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdetnek -, New Yorkba költözik, maga mögött hagyva korábbi életét.

A Now magazin korábban arról írt: Madonna a múlt héten két egymást követő estét bulizott át Londonban, így ünnepelve meg, hogy sikerült örökbe fogadnia David Bandát, egy malawi kisfiút, Guy Ritchie azonban egyik alkalommal sem volt ott vele.

"Felemelte a kezét az újságírók előtt, hogy egyértelművé tegye: nem viseli a jegygyűrűjét" - mondta egy forrás.

A most 49 éves énekesnő és a nála tíz évvel fiatalabb rendező 2000-ben kötött házasságot egy skót kastélyban. A pár egy vacsorán ismerkedett meg 1998-ban, Sting és felesége, Trudy Styler vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.

Robert Fico: Az ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos, és nem tartom jó ötletnek Kijev tagságát az Észak-atlanti Szövetségben” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A kormányfő az ukrajnai háború kezdete óta még csak most találkozott személyesen az ukrán elnökkel, aki felhívást intézett Szlovákiához, hogy támogassa Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×