eur:
399.96
usd:
368.38
bux:
74222.63
2024. október 18. péntek Lukács

Ismét forgat a rákbeteg színész

Orvosai beleegyezésével ismét forgat a hasnyálmirigyrákban szenvedő színész, Patrick Swayze.

Az 55 éves sztár egy veterán FBI-ügynököt fog alakítani a The Beast című televíziós sorozatban.

Patrick Swayze 13 epizódjában tűnik majd fel az A&E kábelcsatorna sorozatában. A forgatás augusztusban kezdődik, és négy hónapig tart majd.

A csatorna igazgatója elmondta: a kezelések hatására a színész már újra olyan állapotban van, hogy ismét dolgozhasson.

Az 55 éves színész egészségi állapotáról nem beszélt, csak annyit közölt, hogy régóta várt egy hasonló szerepre.

Patrick Swayze daganatát januárban fedezték fel, márciusban pedig azt mondták az orvosok, hogy legfeljebb néhány hét van hátra az életéből. A hasnyálmirigyrák az egyik legveszedelmesebb daganatfajta, a betegeknek mindössze 5 százaléka éli túl a betegséget. A színészt a Stanford Egyetem klinikáján kezelték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss információkat osztott meg az Oroszország segítségére siető észak-koreai katonák számáról. Hozzátette, hogy egy újabb atomhatalom bevonása a háborúba súlyos eszkalációs lépést jelent a konfliktusban - tudósított a Kyiv Independent. Az orosz különleges erők egyik magas rangú tisztjét lelőtték Moszkva közelében. A 44 éves Nyikita Klenkov, aki az orosz különleges erők (SSO) kiképzőközpontjának parancsnokhelyettese volt, és alig egy hete tért vissza az ukrajnai háborúból Oroszországba, amikor Melenka faluban közvetlen közelről végeztek vele - jelentette a Militarnyi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legújabb információival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×