eur:
399.96
usd:
368.38
bux:
74222.63
2024. október 18. péntek Lukács

Elkapták a tangás banditákat

A coloradói rendőrség elkapta azt a két férfit, akik tangás banditaként híresültek el, mert mindig ezt a női alsóneműt viselték az arcukon, hogy ne lehessen őket felismerni.

A két amerikai rabló az aprócska tangát találta a legmegfelelőbb álarcnak "munka" közben. Lehetett volna azonban több eszük is, hiszen a tanga nem takar eleget - ez egyértelművé vált a rendőrök számára is, amikor átvizsgálták a kirabolt üzlet kamerájának felvételeit.

Így nem volt nehéz rájönniük, hogy a tanga a 19 éves Joaquin Ricót és öt évvel idősebb társát, Joseph r. Espinozát rejtette. Az arvadai rendőrség jelentése szerint a két férfi készpénzt és cigarettát zsákmányolt egy boltban még májusban.

Fegyver ugyan nem volt náluk, de megütötték az eladót, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss információkat osztott meg az Oroszország segítségére siető észak-koreai katonák számáról. Hozzátette, hogy egy újabb atomhatalom bevonása a háborúba súlyos eszkalációs lépést jelent a konfliktusban - tudósított a Kyiv Independent. Az orosz különleges erők egyik magas rangú tisztjét lelőtték Moszkva közelében. A 44 éves Nyikita Klenkov, aki az orosz különleges erők (SSO) kiképzőközpontjának parancsnokhelyettese volt, és alig egy hete tért vissza az ukrajnai háborúból Oroszországba, amikor Melenka faluban közvetlen közelről végeztek vele - jelentette a Militarnyi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legújabb információival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×