eur:
400.05
usd:
368.85
bux:
74408.89
2024. október 18. péntek Lukács

Tom Cuise és Katie Holmes új házát megszállták a sztárok - képekkel

Mint minden házaspár, így Tom Cruise és Katie Holmes is partival akarta megünnepelni új otthonát, ahova egész sereg vendéget hívtak meg. Az egy négyzetméterre eső sztárok száma vasárnap este az álompár Beverley Hills-i otthonában volt a legmagasabb.

Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Kirstie Alley, Brooke Shilelds - többek között ezek az "A-ketagóriás" sztárok kaptak meghívást Tom Cruise és Katie Holmes vasárnapi házavató partijára Hollywoodban.

A sztárpár nem akart csalódást okozni vendégeinek, így egy egész hadsereg felszolgálót szerződtetett az estére, ahol a sok sztárnak köszönhetően nagyon szigorú volt a biztonság is.

Egymást érték a fekete limuzinok a színész házaspár új otthona előtt, ahol Katie Holmes és Tom Cruise személyesen fogadta vendégeit - utóbbi közös kislányukkal, Surival a karján integetett a házavatóra érkező sztárokra váró rajongóknak.

Annak ellenére, hogy Victoria Beckham egy esküvőre is hivatalos a héten, a 34 éves énekesnő nem mulasztotta el kedves barátainak házavatóját, ahova Jennifer Lopez férje, Marc Anthony nélkül érkezett - a férfinek valószínűleg a nemrég született ikrekre kellett vigyáznia otthon.

A Daily Mail angol napilap újságírója megjegyzi: az estére alkalmazott felszolgálók hadából ítélve nem valószínű, hogy a házavatókon megszokott csipszek és meleg sörök szerepeltek a menün.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az ukrán elnök győzelmi tervéről: egyszerre diktátum az oroszoknak és a Nyugatnak

Kis-Benedek József az ukrán elnök győzelmi tervéről: egyszerre diktátum az oroszoknak és a Nyugatnak

Volodimir Zelenszkij több kérést, elvárást is megfogalmazott szerdai parlamenti beszédében a Nyugat felé, miközben arról nem tett említést, hogy az ukrán vezetés milyen kompromisszumokra lenne hajlandó – mondta az InfoRádióban a biztonságpolitikai szakértő. Kis-Benedek József szerint a béketerv pontjai közül Ukrajna meghívása a NATO-ba, a nyugati fegyverszállítmányok növelése vagy a szankciók szigorítása a szövetségesek és Moszkva tetszését sem nyeri el.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×