eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Véletlenül lőtte le magát az ideges bróker

Egy feleségével folytatott vita során véletlenül lelőtte magát egy bróker.

A 42 éves Simon Woodward feleségével egy televíziós műsort nézett fenstantoni otthonában, majd érkezett egy üzenet a telefonjára, ami után rendkívül ideges lett - hangzott el a férfi halálának körülményeit feltárni hivatott halottkémi vizsgálat során.

Ekkor felrohant az emeleten lévő hálószobába, elővette kétcsövű puskáját, megtöltötte azt, és a padló felé lőtt vele, azonban a golyó az ágyékba csapódott. A brókerként dolgozó férfi egyébként egy lövészklub tagja volt.

Felesége hallotta a lövést, és hívta a mentőket, valamint a rendőröket. Mikor a rendőrök a helyszínre értek, azt látták, hogy a házaspár megrémült gyermeke a földszinten sír, míg édesanyja a hálószobában próbálja újraéleszteni a sok vért vesztő férfit.

Kezdetben feleségét gyanúsították a gyilkossággal, de a nő tisztázta magát, és a halottkém vizsgálata is azt állapította meg, hogy baleset történt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×