eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Megkínozta, megölte, de nem árulja el, hol a hulla

Halálra kínzott egy 16 éves fiatalt egy ausztrál férfi, mert úgy tudta, a fiú szexuálisan zaklatta az öccsét. A tettes 18 évet biztosan a börtönben tölt.

Egy parkolóba csalta és bosszúból halálra kínozta Jamie Leslie Sumner azt a 16 éves fiút, akiről úgy tudta, hogy szexuálisan zaklatta az öccsét.

A 2005 áprilisában történt gyilkosság ügyében most hozott ítéletet Victoria állam legfelsőbb bírósága: a férfi 22 évet kapott, amelyből 18-at mindenképpen rács mögött kell töltenie.

Tetteinek természete és súlyossága rendkívüli, ezen az sem változtat, hogy esetleg igaz, amit az öccse az áldozatról, Raymond George Allenről állított - mondta a bíró, Geoffrey Nettle az ítélethirdetés után.

Nettle számára megdöbbentő volt, hogy Jamie Leslie Sumner, aki szerinte előre eltervezte és hidegvérrel kivitelezte a támadást, nem mutatott megbánást, és azt sem volt hajlandó elárulni, hová rejtette áldozata holttestét.

Az áldozat családja nem volt elégedett a bírói döntéssel: a rokonok szigorúbb büntetésre számítottak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×