eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Gyerekkel ment rabolni a házaspár

Egy mozgáskorlátozott férfit raboltak ki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Edelényben, az elkövetőket elfogták, a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A házaspár a gyerekük ment be egy edelényi házba, majd az ott élő idős férfit felszólították pénze átadására.

Õ eleinte ellenállt, s csak azt követően adta át a tőle követelt pénzt, hogy bántalmazták. A házaspár a gyerekkel együtt ezt követően elmenekült - ismertette Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség elfogta az elkövetőket.

Az Edelényi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást, egyben előterjesztést tett a 34 éves férfi és 42 éves felesége előzetes letartóztatására, a bíróság pénteken ennek helyt adott - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×