eur:
400.49
usd:
369.97
bux:
74358.3
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Lewis Hamilton új párja a világ második legszebb nője - képekkel!

A hétvégi cannes-i filmfesztiválon lelepleződött Lewis Hamilton, aki egy 22 éves szépséggel jelent meg az új Indiana Jones-film bemutatóján.

Hálával és szeretettel éld az életed - ez áll Vivian Burkhardt honlapján. A 22 éves szépség nem életmottójával, hanem legújabb barátjával került a lapok címlapjára, hiszen a hétvégi cannes-i filmfesztiválon Lewis Hamilton brit Forma 1-es sztárpilótával sétált végig a vörös szőnyegen.

A lány egyenesen Grenadából repült Dél-Franciaországba a nagy eseményre. Hamilton családjának vannak érdekeltségei a karibi szigeten, ezért gyakran utazik oda - így találkoztak egymással.

A német származású modell megnyerte a helyi szépségversenyt, így Miss Grenadaként indult el tavaly a világ legszebb nőjének választásán, ahol második lett. Jelenleg a helyi egyetem természettudományi karán tanul, és sebész akar lenni. Kiválóan beszél németül, angolul és franciául, így nem jelent gondot számára az, ha meglátogatja Hamilton svájci otthonát.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a modell elkíséri-e pilóta barátját a hétvégi monacói versenyre, mert Hamiltonhoz közel állók szerint a sportoló a nagy versenyek előtt szeret a feladatára koncentrálni.

A Forma 1-ben a második évadját töltő Lewis Hamiltont az utóbbi hónapokban többször látták már szupermodellek, például Naomi Cambell társaságában, de hírbe hozták a Pussycat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel is.

Címlapról ajánljuk
Virág Barnabás: több hónapra is leállhat a kamatcsökkentés

Virág Barnabás: több hónapra is leállhat a kamatcsökkentés

A jegybank alelnöke beszélt arról is, hogy a forint árfolyamára annak inflációra gyakorolt hatása miatt a monetáris politikának is figyelnie kell. Szeptember vége óta nagy változások történtek, közölte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
A gazdaság szenved, a Richter a csúcson – De miért?

A gazdaság szenved, a Richter a csúcson – De miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása, amit a Budapest Economic Forumon rögzítettünk. Most látszik csak igazán, hogy a pharma szektor nem érzékeny a makrogazdaság ciklusokra, de hiába a rekord részvényárfolyam, a Richter még mindig nincs árazás szempontjából a helyén – egyebek mellett ezekről a témákról beszélt a műsor első részében Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója. Az adás második részében Rózsai Rezső, a KPMG vezetője volt a vendégünk, őt a konferencián bemutatott CEO Outlook 2024 kutatás alapján egyebek mellett arról kérdeztük: hogy látják világszerte a vállalatvezetők a nagy gazdasági és geopolitikai trendeket, valamint cégeik kilátásait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×