eur:
400.92
usd:
368.02
bux:
74822.06
2024. október 16. szerda Gál

Újabb rejtélyes öngyilkosság a kisvárosban

A tizenkilencedik áldozata is megvan a bridgendi "öngyilkossági járványnak": a dél-walesi kisvárosban most egy 19 éves fiú akasztotta fel magát.

Sean Rees vasárnap akasztotta fel magát egy barátja háza mögött, miután előző este iszogattak. A 19 éves fiú állítólag összeveszett barátaival, elviharzott, és másnap reggel találták meg a holttestét.

Barátját, Christopher Michaelidest sokkolta a tinédzser halálának híre. "Megvolt mindene, amiért érdemes élni. Mindig jókedvű volt, állandóan mosolygott. Nemrég szerezte meg a jogosítványt, eladói állása volt, és nagy népszerűségnek örvendett" - mondta a fiú.

Sean Rees a tizenkilencedik fiatal, aki tavaly január óta felakasztotta magát Bridgendben.

Először a 18 éves Dale Crole lett öngyilkos; később több osztály- és iskolatársa próbálta eldobni az életét, némelyek sikerrel. A fiú halála óta újabb 18 fiatal lett öngyilkos: mindannyian 15 és 27 év közöttiek.

Címlapról ajánljuk
Nemzeti konzultáció indul, elkészült a gazdaságvédelmi akcióterv - Kormányinfó percről percre

Nemzeti konzultáció indul, elkészült a gazdaságvédelmi akcióterv - Kormányinfó percről percre

A hagyományoktól eltérve szerdán ad számot a kormány hétközi ülésének döntéseiről Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. A Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: nemzeti konzultáció indul, valamint 21 intézkedésből álló gazdaságvédelmi akciótervet is meghirdetett. Orbán Viktor október 23-án a Millenárison beszél majd 11 órakor. A Tisza Párt elnöke is hosszasan téma volt. Cikkünk percről percre frissül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Riadó volt Kijevben, beszáll a háborúba Észak-Korea - Híreink az ukrán frontról szerdán

Riadó volt Kijevben, beszáll a háborúba Észak-Korea - Híreink az ukrán frontról szerdán

Riadó volt az éjjel Kijevben, Oroszország drónokkal szórta meg az ukrán fővárost. Az orosz hadsereg a napokban elfoglalta a donyecki Mihailivkát, az offenzívában résztvevő katonáknak személyesen gratulált az orosz védelmi miniszter. Ukrajna érdeklődik az ötödik generációs török Kaan vadászbombázó iránt. Közben folyamatosan jönnek a hírek arról, hogy Észak-Koreából származó katonák kerültek az ukrán frontvonalakra, Oroszország oldalán. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×