eur:
401.21
usd:
366.92
bux:
74264.68
2024. október 11. péntek Brigitta

Elítélték az orvosverő lányt

Jogerősen négy hónap, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztésre ítélte az Egri Városi Bíróság azt a fiatalkorú lányt, aki megvert egy doktornőt a gyöngyösi kórházban.

A Heves megye híreire szakosodott heol.hu portál azt írta: a bíróság, amely két év próbaidőre felfüggesztette a büntetés végrehajtását, gyorsított eljárás keretében döntött az ügyben. Az ítéletet az ügyész, illetve vádlott és védője is tudomásul vette.

A konfliktust az okozta, hogy a gyöngyösi kórház egyik orvosa március 10-én nem akart befektetni az osztályra egy asszonyt, mire a beteg hozzátartozója többször megütötte őt. A doktornő nem tett feljelentést, ugyanakkor azonnal felmondott munkáltatójának. Végül a hatóságok hivatalból indítottak vizsgálatot közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt.

Címlapról ajánljuk

Kijött a sodrából a német kancellár, és magához ragadta a mikrofont

Ritkán látott jelenet zajlott le a német Bundestagban. Friedrich Merz, az ellenzéki konzervatív CDU elnöke azzal vádolta a kormányt, hogy korábbi ígérete ellenére nem szállít fegyvert Izraelnek. Ennek nyomán a kancellár, Olaf Scholz a krónikák szerint olyat tett tett, amire nemigen volt példa több mint három éve tartó hivatali idejében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×