eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Sharon Stone és a vetkőzés: "már úgyis láttak mindent"

Különös felajánlást tett az Oscar-gálát követő immár hagyományos partiján Elton John. Az énekes ugyanis saját nadrágját ajánlotta fel jótékonysági célokra, és arra kérte a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak hozzá. Sharon Stone színésznő a felkérést sajátos humorral hárította el.

Nem mindennapi eseményeknek lehettek szemtanúi azok a szerencsések, akik részt vehettek Elton John Oscar-gálát követő hagyományos partiján. A brit énekes ugyanis jótékonysági célokra ajánlotta fel nadrágját, mi több, közölte, hajlandó a ruhadarabtól azonnal megszabadulni.

Elton John a rendezvényen ugyanis aukciót rendezett, melynek teljes bevételét egy AIDS-kutatásokat finanszírozó alapítvány kapta. Az énekes egyik segítője Sharon Stone volt, aki az ajánlatot hallva meglehetősen gyorsan kapcsolt.

Az Elemi ösztön főszereplője - aki aktív részese volt a több mint 5 millió dollár (900 millió forint) összegyűjtésének - ugyanis gyorsan kijelentette, hogy a maga részéről nem csatlakozna Elton Johnhoz.

"Nem teszek ilyet, már úgyis láttak mindent" - közölte az egybegyűltekkel, utalva az 1992-es, világsikert aratott Elemi ösztön című filmre, melynek egyes jeleneteiben viszonylag kevés teret hagyott a képzeletnek.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×