eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Titokban ünnepli meg a válást Heather Mills

Nagyszabású partival ünnepli meg a válását Heather Mills, aki a hírek szerint megállapodott az anyagi kérdésekben Paul McCartney-val.

Bár hivatalos bejelentés nincs, a hírek szerint megegyezéssel járult az ex-Beatle és az egykori modell válópere: Paul McCartney állítólag húszmillió fontot fizet ki azonnal Heather Millsnek, aki emellett a következő 14 évben - közös lányuk, Beatrice nagykorúságáig - évi 2,5 millió fontot is kap, valamint négymilliót ingatlanok formájában.

Emellett Sir Paul kifizeti felesége kétmillió fontos ügyvédi tartozását és 2,2 milliós banki hitelkeret-túllépését, valamint a testőröket, a házvezetőnőt, a személyi edzőt és Beatrice nevelőnőjét is, valamint állja az asszony utazási költségeit.

Így aztán Millsnek van mit ünnepelnie. Azt tervezi, egy titkos helyen, nagyszabású parti keretében köszöni meg a családtagjainak és barátainak, hogy végig kitartottak mellette.

Mills terveiben már a pénz elköltése is szerepel: egy ismerőse szerint akar egy házat venni Sussexben és egyet valahol külföldön is.

McCartney nagyvonalúságáért cserébe Mills megígérte, hogy nem beszél többet a nyilvánosság előtt sem a házasságukról, sem Sir Paul családjáról. Nem hozhatja nyilvánosságra azt a videónaplót sem, amelyet a válásukról készített, és lemondott arról is, hogy McCartney halála után bármilyen anyagi igénnyel álljon elő.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×