eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Rooney még Beckhamet is lehagyja

Óriási összegért adta el esküvője kereskedelmi jogait Wayne Rooney, akit ez vigasztalhat azután, hogy menyasszonya nem engedi meghívni több rokonát.

Rekordnak számító 2,5 millió fontért (875 millió forintért) adta el esküvője jogait a Manchester United labdarúgója, Wayne Rooney és menyasszonya, Coleen McLoughlin.

A futballista és barátnője ezzel maga mögé utasította Liz Hurley-t és Arun Nayert, akik tavaly kétmillió fontot kaptak esküvőjük jogainak értékesítéséért.

"Ez egy rendkívül magas összeg, amivel könnyen lehagyják az összes többi hírességet, Beckhaméket is" - mondta egy közeli forrás.

A megállapodás részleteit titokban tartják, de annyi bizonyos, hogy a vevő kereskedhet a nyárra tervezett esküvőn készített videófelvételekkel és fényképekkel, és a nagy érdeklődés miatt megtérülhet a kifizetett pénz.

Néhány nappal korábban derült ki, hogy a 21 éves nő nem látja szívesen jövendőbelije teljes rokonságát az esküvőn. A Rooney-családot csak a szülők és a labdarúgó két testvére képviselheti.

Coleen McLoughlin azért döntött így, mert szeretné elkerülni, hogy a 18. születésnapi bulijához hasonló csetepatét okozzanak párja rokonai. Akkor a Rooney-család több tagja is összeveszett a kidobókkal.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×