eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Elcserélték a csecsemőket, az anya retteg

Nagy-Britanniában az egyik kórház tévedésből összecserélte két anya gyermekét. Szerencsére a hibát néhány órán belül észlelték, az egyik anya azonban még mindig retteg.

Nem sokkal a születésük után összecseréltek két gyermeket az egyik dél-devoni kórházban, Nagy-Britanniában. Az egyik anya azonban azóta is félelemben él, szerinte ugyanis akár el is veszítheti gyermekét a hiba miatt.

Az asszony császármetszéssel adott életet gyermekének. Néhány órával később egy gyermeket kiságyban betolták a szobájába, ám az anya észrevette, hogy nem az a ruha van a fiún, amelyet ő hozott be neki.

A gyermek sírni kezdett, az anya felvette. Ekkor vette észre, hogy a kezében tartott kicsi könnyebb mint a sajátja, ráadásul a fején nem volt rajta az a folt sem, amelyet fia a születése közben szerzett. Az asszonyt aztán a gyermek kezén lévő azonosító végleg meggyőzte, hogy nem a saját gyermekét tartja a kezében.

Kiderült azonban, hogy az ő fiát eközben egy másik anyának adták oda, aki a néhány óra alatt egyszer megszoptatta a kicsit. Az anya pedig retteg, hogy gyermek nem kapott-e el valamilyen betegséget a másik asszonytól.

Szerencsére a hölgy beleegyezett abba, hogy HIV- és egyéb teszteket végezzenek rajta, ám az anya csak hetek, hónapok múlva nyugodhat meg teljesen, ugyanis csak ekkor fog kiderülni, fia megúszta-e a szoptatást.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×