eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

A sztárrendező örül, hogy szupermodellel randizik a fia

Az Oscar-díjra jelölt rendező, Julian Schnabel a hírek szerint rendkívül boldog, hogy fia a pletykák szerint Elle Macpherson ausztrál szupermodellel randevúzgat. A rendezőt még az sem zavarja, hogy a modell 44 éves, míg fia csak 21.

Múlt héten többször is látták New Yorkban Elle Macpherson ausztrál szupermodellt és Vito Schnabelt, mi több, képek is készültek róluk.

A pár először januárban került az érdeklődés homlokterébe, amikor Londonban lefényképezték őket, amint hajnali egy órakor elmélyülten beszélgetnek a 21 éves divatvállalkozó luxusautójában.

Nem csoda tehát, hogy az amerikai bulvársajtó ugrásra készen várta a pár tengerentúli felbukkanását, kihegyezve azt az "idősebb asszony, fiatal férfi" forgatókönyvre.

"Lejárt az időd, Demi Moore" - írta például a The New York Post utalva a színésznő és Aston Kutcher hasonló kapcsolatára.

A 44 éves Elle Macpherson sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta a híreket, ám Vito Schnabel apja, a rendező Julian örömmel fogadta a pletykákat.

"Elle Macpherson gyönyörű nő, a fiam pedig jóképű srác. Váljék egészségükre, ha valami történt közöttük. Elle egy nagyon szép asszony...a fiam pedig egy egészséges fiatal férfi nagyszerű ötletekkel" - nyilatkozta a korábban képzőművészként híressé vált rendező, akit a Szkafander és pillangó című filmjéért Oscar-díjra jelöltek.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×