eur:
399.35
usd:
364.16
bux:
74284.77
2024. október 9. szerda Dénes

Exneje fiatal hasonmásával jár a sztárszínész - képek

Úgy tűnik, Bruce Willis képtelen elfeledni korábbi feleségét, Demi Moore-t, ugyanis új barátnője kísértetiesen hasonlít a színésznőre.

Az 52 éves színész új barátnőjével jelent meg korábbi felesége jelenlegi férjének, Ashton Kutchernek a születésnapi buliját.

A helyszínen lévőknek azonnal feltűnt, hogy Bruce Willis új kedvese, Emma Heming mennyire hasonlít Demi Moore fiatalabb önmagára.

A 29 éves modell és a színésznő közötti hasonlóságról Ön is meggyőződhet, ha ide kattint.

Demi Moore és Bruce Willis 1998-ban vált el, de sok hollywoodi pártól eltérően azóta is remek kapcsolatban vannak.

Ashton Kutcher 30. születésnapján egyébként tiszteletét tette Madonna, Salma Hayek és Lucy Liu is.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Éles hangon válaszolt a magyar kormányfő az EU-elnökségi programbeszédére reagálók felszólalásaira. Kritizálta az Európai Bizottság elnökét és a néppárti frakció vezetőjét is. Kitért arra is, hogy Nyugat-Európában hány orosz dolgozik országonként, és hogy miként kereskednek "fedett módon" az oroszokkal EU-tagállamok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

Emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, míg Ázsiában vegyes mozgásokat láttunk ma reggel. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt csak minimálisak az elmozdulások. A gazdasági adatokat tekintve, ma a német külkereskedelmi mérleggel és Japán gépipari rendelésállományával indult a nap, majd délután az Egyesült Államokban a jelzáloghitel-igénylések számának változásáról vallanak, míg a Fed jegyzőkönyve betekintést nyújt a központi bank monetáris politikájának jövőbeni alakulásába.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×