eur:
401.35
usd:
365.78
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

"Lenéztem, és a vértócsában lábakat láttam"

Vallomást tett a szomszéd a Sally Anne Bowman 2005-ös meggyilkolását vizsgáló esküdtszék előtt. A bűncselekménnyel továbbra is egy szakácsot gyanúsítanak.

A 18 éves manökent 2005. szeptember 25-ének éjjelén gyilkolták meg a Londontól délre lévő croydoni háza előtt hét késszúrással. A legutóbbi tárgyaláson vallomást tett Sally Anne Bowman szomszédja, aki elmondta, hogy azon az éjszakán két sikítást hallott, de aztán visszaaludt.

Miután felkelt, Ann Hardy fél hét körül kinézett a fürdőszoba ablakán, és a szemben lévő ház előtt két lábat látott a földön heverni. Ezután felöltözött, és átment a túloldalra, és érezte, milyen látvány vár rá.

"Lenéztem, és a vértócsában lábakat láttam (...) Sally Ann holttestét" - idézte fel a szemtanú, aki visszament a lakásába, és megkérte a férjét, hogy nézze meg, jól látta-e, amit látott. Sajnos igen, így férje kihívta a rendőrséget.

Ann Hardy beszélt arról is, hogy nem igazán ismerte a manökent, de sokszor látta, amikor munkába indult, és amikor késő éjszaka hazatért.

Az ügyészség a gyilkosság idején szakácsként dolgozó 37 éves Mark Dixie-t gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével, aki a gyilkosságot tagadja, azt azonban elismerte, hogy a lány halála után szexelt vele.

A meghallgatáson a patológus beszámolt arról, hogy a lány halálát vérveszteség okozta. Az elkövető háromszor szúrta nyakon, majd amikor a földre rogyott, négyszer hasba szúrta. A szakértő szerint az áldozat 20 másodperc alatt elvesztette az eszméletét, és kevesebb, mint két perc alatt meghalt.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×