eur:
401.35
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Bagóért házhoz jön a sztár

Száz fontért (mintegy 35 ezer forint) lépett fel egyik rajongója születésnapi partiján Pete Doherty. A Babyshambles anyagi gondokkal küzdő frontemberét azóta elárasztották a hasonló megkeresések.

A 28 éves zenész azóta került anyagilag is nehéz helyzetbe, hogy szakított korábbi barátnőjével, a szupermodell Kate Moss-szal.

Ennek ellenére valószínűleg nem a pénz motiválta, amikor igent mondott egy apa kérésére, aki lánya születésnapi partijára invitálta Pete Dohertyt, és száz fontot ígért a fellépésért.

Egyik ismerőse szerint a zenésznek hízelgett a megkeresés, ezért elment és eljátszotta a legnagyobb slágereit a lány születésnapi buliján. Az ünnepelt azóta persze nagyon népszerű lett a társaságban.

Miután a lány apja beszámolt a történetről a helyi lapban, Pete Dohertyt elárasztották a hasonló megkeresések, ügynöke szerint már több mint 500 esküvőre, születésnapra és más társasági eseményre hívták, hogy elénekelje szókimondó szövegeit.

A dolog persze érthető, ha az árat más előadókéval hasonlítják össze: George Michael például másfél millió fontért (mintegy 530 millió forint) énekelt egy orosz milliárdos újévi partiján.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×