eur:
401.35
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

A csodával határos módon élte túl a tornádót a kisgyermek

A csodával határos módon élte túl egy tornádó pusztítását egy kisgyermek, akinek az édesanyja belehalt a katasztrófába, a házuk pedig romokban hever.

Az egyesült államokbeli Tennessee-ben romokba döntött egy házat a tornádó. A katasztrófát egy kisgyermek kivételével, a házban senki nem élte túl.

A pusztítás után mentőcsapat kutatta át a ház romjait, miközben egy arccal lefelé fekvő, rongybabaszerű dologra lettek figyelmesek. Később kiderült, hogy nem is rongybabát találtak, hanem egy kisgyermeket, aki ráadásul még élt.

A 11 hónapos Kyson 23 éves édesanyja meghalt, a mentőcsapat a romok között két további holttestet talált.

Az eset után a gyermeket kórházba szállították, az orvosok szerint jó állapotban van. Kysonra jelenleg nagyszülei vigyáznak, akik máig nem tudják felfogni, hogyan úszhatta meg a csöppség a katasztrófát.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×