eur:
401.33
usd:
366.17
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Ügyvédeit is bepereli Paul McCartney válófélben lévő felesége

Egyre elkeseredettebben harcol vélt igazáért Sir Paul McCartney válófélben lévő felesége. Heather Mills ezúttal a korábban őt tanácsokkal ellátó ügyvédi irodát akarja bíróság elé vinni, "hibás képviselet" címén. A válóper jövő héten kezdődik.

Jövő héten kezdődik Sir Paul McCartney és felesége válópere. Elsőként egy meghallgatás keretében próbálják megoldani a vitás ügyeket.

Közben azonban Heather Millsnek egy másik fronton is helyt kell állnia, mégpedig az őt korábban képviselő ügyvédi iroda ellen. A helyzet tavaly novemberben mérgesedett el végleg a jogi iroda és a nő között, amikor az ügyvédek visszaadták megbízásukat, mivel az asszony tanácsuk ellenére nyilatkozott a házaspár közös kislányáról, a négyéves Beatricéről.

Decemberben az ügyvédi iroda perrel fenyegette meg Heather Millst, ha az asszony nem rendezi fennálló kétmillió fontos (680 millió forintos) tartozását.

A legfrissebb hírek szerint Sir Paul McCartney felesége most azt fontolgatja, hogy ő is bepereli a Mischon de Reyát, "hibás képviselet" vádjával.

Az eset egyik következménye, hogy a jövő héten kezdődő válóperes tárgyaláson Heather Mills önmagát képviseli.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az Egyesült Államok bejelentése szerint Izrael "napokon belül" megindíthatja az Irán elleni válaszcsapást, miközben az IDF alakulatai tovább harcolnak Libanonban. Jeruzsálem szerint folyamatosan hullanak a Teherán által támogatott terrorszervezetek vezetői, de az izraeli veszteségek is megugrottak. Jemen a vörös-tengeri hajózási útvonalak ellen intézett támadások felpörgetésével fenyeget. Cikkünk folyamatosan frissül az közel-keleti konfliktus legújabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×