eur:
401.67
usd:
364.29
bux:
0
2024. október 4. péntek Ferenc

Drog és erőszak a szexi ötös koncertjén

Döbbenetes tapasztalatot szerzett egy tizenéves lány a Spice Girls londoni koncertjén: Jo Simpkin most már tudja, milyen könnyű valakit kiütni akár egy pohárnyi itallal is.

A 19 éves lányt GHB-val, úgynevezett folyékony ecstasy-val kábították el: valaki az italába, egy pohárnyi borba csempészte a színtelen, szagtalan szintetikus drogot, amely teljesen kiütötte Jo Simpkint.

Amint az italt megitta, a lány szája habzani kezdett, majd összeesett és elvesztette az eszméletét.

"Minden elsötétült. Egyáltalán nem emlékszem a koncert második felére" - mondta Jo Simpkin.

"A kórházban ébredtem fel, ahol az orvosok megerősítették, hogy valaki GBH-t csempészett az italomba" - tette hozzá a lány, akinek az a szerencséje, hogy barátai is vele voltak a koncerten: ők értesítették a mentőket.

Jo Simpkinnek elképzelése sincsen, ki keverhette borába a kábítószert, csak arra emlékszik, hogy a koncerten néhány gyanús alak ólálkodott körülötte.

A GHB-t, teljes nevén gamma-hidroxibutirátot gyakran használják az erőszakolók: használatával könnyedén eszméletlenné tehető az áldozat, aki később nem emlékszik semmire.

Nem kizárt tehát, hogy a lányt azért kábította el az ismeretlen, mert meg akarta erőszakolni.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: regionális háború küszöbére sodródott a Közel-Kelet

Kis-Benedek József: regionális háború küszöbére sodródott a Közel-Kelet

Biztosra vehető az ellencsapás, miután Irán kedd este ballisztikus rakéták százait lőtte ki Izraelre – mondta Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a bevetett új rakétákról, a válasz forgatókönyveiről, de csipogós támadás hadtudományi jelentőségéről és az európai terrorveszély fokozódásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×