eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

"Szajha vagy, mert muszlimokkal randevúzol"

Szajhának nevezte a saját édesanyja Diana hercegnőt. Az asszonyt azt háborította fel, hogy a lánya muszlim férfiakkal randevúzik - derült ki a hercegnő halálának körülményeit vizsgáló esküdtszéki tárgyaláson.

Frances Shand Kydd akkor ragadtatta magát erre a "szégyenletes" megjegyzésre, amikor megtudta, hogy Diana hercegnőt gyengéd szálak fűzik Hasnat Khan pakisztáni származású szívsebészhez. A hercegnő annyira megbántódott, hogy két hónappal később bekövetkezett haláláig már nem is beszélt az édesanyjával - vallotta a tárgyaláson Diana egykori főkomornyikja.

Paul Burrell a tárgyaláson beszámolt arról, hogy a hercegnő azt tervezte: hozzámegy szerelméhez. Khan volt Diana életének szerelme, állítja a hűséges komornyik, aki szerint a hercegnő Dodi Fayeddel csak féltékennyé akarta tenni a sebészt.

A rosszízű beszélgetést a hercegnő és az édesanyja 1997 júniusában folytatta, Burrell pedig végighallgatta, mert végig Diana mellett ült a pamlagon. A főkomornyik beszámolója szerint a 2004-ben elhunyt Shand Kydd "félelmetes hölgy" volt, aki gyakran "bántóan erélyesen fejezte ki magát Diana kísérőivel kapcsolatban, különösen olyankor, amikor muszlimokról volt szó".

Burrell csak a vezető halottkém erőteljes nyomására volt hajlandó felidézni szó szerint a beszélgetést. "Szajhának nevezte a hercegnőt, aki mindenféle kib...ott muszlimokkal kavar. Nagyon csúnya dolgokat mondott" - vallotta a főkomornyik.

Az asszony kínos körülmények között vált el Diana édesapjától, akit otthagyott Peter Shand Kyddért. Dianához fűződő viszonya végig nagyon problémás volt, és fogalma sem volt arról, mennyire volt komoly a hercegnő és Khan kapcsolata.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×