eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Bőkezűen jutalmazza kislánya megmentőit Johnny Depp

Titokban tett látogatást Johnny Depp abban a brit kórházban, ahol tavaly megmentették a kislánya életét. A színész egymillió fontot (csaknem 337 millió forintot) ajándékozott a felújításra szoruló intézménynek.

A legutóbb Arany Glóbusz-díjjal elismert színész a múlt héten meghívta a Great Ormond Streeti kórház öt dolgozóját, orvosokat és ápolókat új filmje, a Sweeney Todd bemutatójára, de nem ez volt az első akciója itt.

Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai sztárja november végén Jack Sparrow kapitánynak öltözve titokban négy órát töltött a kórházban, és meséket olvasott fel a kis betegeknek.

A hollywoodi sztár kislánya, Lily-Rose tavaly márciusban került be a Great Ormond Streetre E. coli-fertőzéssel, ami miatt leálltak a veséi.

A gyerek minden bizonnyal akkor fertőződött meg a baktériummal, amikor az éppen új filmjét forgató apjával, és anyjával, Vanessa Paradisszel néhány hétig egy bérelt kúriában lakott az angliai Richmondban.

Nem zárták ki, hogy meghal

Lily-Rose állapota gyorsan romlott, még a forgatást is le kellett állítani betegsége miatt, hiszen édesapja el se mozdult kórházi ágya mellől. Az orvosok azt sem zárták ki, hogy a kislány meghalhat.

"Ez volt a legrémisztőbb dolog, amit valaha átéltünk. Maga volt a pokol" - emlékezett vissza kislánya betegségének idejére a színész, majd hozzátette: a Great Ormond Streeti kórház egyszerűen remek.

A kórháznak az utóbbi időben nemcsak Johnny Depp, de A Karib-tenger kalózait legyártó Disney is jelentős összeget ajánlott fel: a stúdió 10 millió fonttal támogatta az intézményt, amely felújításra szorul. A rekonstrukció elvégzéséhez 170 millió fontra van szükség.

Időközben a Sweeney Todd rendezője, Tim Burton azt tervezi, hogy frigyre lép kedvesével, Helena Bonham Carterrel, akitől már két gyereke van.

Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×