eur:
399.65
usd:
361.85
bux:
72731.64
2024. október 3. csütörtök Helga

"Madeleine-t megerőszakolták és meggyilkolták"

Egy portugál ügyvéd azt állítja, hogy biztos értesülései vannak arról: a tavaly május 3-án eltűnt angol kislányt, Madeleine McCannt egy pedofil rabolta el, aki megerőszakolta, meggyilkolta, és egy víztározóba dobta a gyermeket.

Marcos Aragao Correia elmondta: alvilági források tájékoztatták a történtekről tavaly május 6-án. Az emberi jogi ügyvéd hozzátette: megosztotta a rendőrséggel az információit, de a hatóságot nem érdekelte a történet.

A jogász később a Metodo 3-at, a McCann-család által megbízott magánnyomozó irodát kereste meg az értesüléseivel, amely el is kezdte az információ ellenőrzését.

Az ügyvéd szerint Madeleine holttestét az Algarve tartományban lévő Barragem do Arade víztárolóba dobták, amely messze van minden településtől, így ideális volt a nyomok eltüntetéséhez.

A mesterséges tó körülbelül 65 kilométerre van Praia da Luz-tól, ahonnan Madeleine McCann május 3-án eltűnt. A rendőrség hivatalosan továbbra is a szülőket vádolja a kislány meggyilkolásával.

Címlapról ajánljuk
Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.

Már a szlovákok is menekülnek Libanonból

Kiszámíthatatlanná vált a biztonsági helyzet a közel keleten, emiatt a szlovák védelmi minisztérium is kimenekíti Libanonból a szlovák állampolgárokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×