eur:
400.09
usd:
362.14
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga

Újév napján támadták meg a futballsztár kocsiját

Rendőrök hallgatták ki Dennis Wise-t, a Chelsea labdarúgó-csapatának volt kapitányát, a Leeds jelenlegi edzőjét.

A volt angol válogatott labdarúgót annak kapcsán kérdezték ki, hogy állítólag üldözött egy fiút, aki kövekkel dobálta meg kocsiját.

Az eset újév napján történt, amikor az angol harmadosztályban szereplő Leeds trénere hazafelé tartott autójával egy étteremből terhes felesége, anyósa és két gyermeke társaságában.

Egy 13 éves fiú dobta meg kövekkel Dennis Wise kocsiját, ami után az egykori kiváló középpályás kiugrott az autóból, üldözni kezdte a fiút, dulakodtak, de a támadó elmenekült.

A rendőrség annyit közölt, hogy egy 41 éves férfit és egy 13 éves fiút hallgattak ki az eset kapcsán, de nem emeltek vádat egyikük ellen sem egyelőre. A hatóság kivizsgálja az autó elleni támadást, és a fiú bántalmazását is.

A Leeds szóvivője megerősítette, hogy Wise kocsiját megtámadták, és családja nagyon megrémült a történtek miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

A közel-keleti feszültséget emésztették a piacok

Elsősorban a tegnap esti közel-keleti eszkaláció nyomhatja rá a bélyegét a mai kereskedési hangulatra: Irán este rakétatámadást indított Izrael ellen, utóbbi pedig ma reggel újabb csapást mért Libanonra. A fejlemények tovább élezik a geopolitikai helyzetet a térségben, aminek hatására emelkedik az olaj ára, a tengerentúli tőzsdéken pedig nagy esést láttunk tegnap. Az európai piacokon vegyes mozgásokat láthattunk, és a délutáni amerikai munkaerőpiaci adat sem változtatott érdemben a hangulaton. Szektorszinten jól teljesítenek az olajipari és a védelmi cégek, míg a légitársaságok esnek. Amerikában óvatos emelkedést hozott a szerdai nap, érdemes azonban kiemelni a Teslát, melynek árfolyama közel 4 százalékos mínuszban zárt, miután a vállalat a vártnál kevesebb autót értékesített a harmadik negyedévben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×