eur:
397.79
usd:
359.05
bux:
74313.71
2024. október 1. kedd Malvin

Mit csinált együtt Penélope Cruz és Bill Clinton?

Megtisztelő kitüntetést vehetett át Zsófia spanyol királynétól Penélope Cruz és Bill Clinton volt amerikai elnök.

Magas spanyol királyi kitüntetésben részesült Penélope Cruz és Bill Clinton. A színésznőnek és a volt amerikai elnöknek személyesen Zsófia spanyol királyné nyújtotta át az arany emlékérmet.

A színésznő Penélope Cruz a spanyol kultúra világszerte való terjesztéséért kapta az elismerést, Bill Clintont pedig "a világ vezetésében betöltött jelentős szerepéért" tüntette ki a királyné.

"Megpróbáltam kitalálni, miért is kaphattam ezt az elismerést ma este. Talán azért, mert bár nincsenek spanyol őseim, láttam Penélope Cruz valamennyi filmjét - és tetszettek is" - viccelt a volt amerikai elnök.

Címlapról ajánljuk
Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

A folyamatos gazdasági lassulás miatt Kína szelete a világgazdaság tortájában zsugorodásnak indulhat – mondta az InfoRádióban a Danube Institute vezető kutatója. Horváth Csaba Barnabás szerint ezzel együtt az ázsiai ország megtarthatja az Egyesült Államok mögötti második helyét a világhatalmak rangsorában, ugyanakkor az újonnan iparosodó, gyorsan fejlődő dél-ázsiai országok is egyre kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek.

Gulácsi Péter kimaradt a keretből, Angliából hívott meg újabb újoncot a kapitány

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretét. A névsorban ismét szerepel újonc, a nyáron Angliába szerződött Szűcs Kornél. Még nagyobb meglepetés, hogy Gulácsi Péter, aki a legutóbbi forduló után is beválasztottak a Bundesliga „Hét csapatába”, kimaradt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×