eur:
397.06
usd:
356.61
bux:
73896.18
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Kétmilliárdra biztosította lábait a kínai atléta

Óriási összegre, 13,3 millió dollárra biztosította lábait a kínai gátfutó, Liu Csang. Az olimpikontól azt várják, hogy megismételje az athéni ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményét, és Pekingben is aranyérmet szerezzen.

A saját állítása szerint felbecsülhetetlen értékű lábait több mint 2,3 milliárd forintnak megfelelő összegre biztosította Liu Csang.

A gátfutó egyike Kína legnépszerűbb sportolóinak, ezért látott fantáziát támogatásában a Ping An, az ország második legnagyobb biztosítótársasága.

Liu Csanggal szemben nagyok az elvárások: mindenki arra számít, hogy az atlétának sikerül megismételnie athéni teljesítményét, és hazájában is megszerezni a gátfutás olimpiai aranyérmét.

A Ping An társaság bejelentette: a szerződésben foglaltak értelmében Liu Csang megjelenik majd a cég több rendezvényén is.

Nem érdekel, mekkora a biztosítás összege. Természetesen remélem, hogy sosem kapom meg a pénzt, és egészségesen folytathatom a pályafutásomat - mondta Liu Csang.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×