eur:
396.93
usd:
355.31
bux:
74603.42
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Tiszta matematika: a plasztikai sebész megtalálta a tökéletes mell titkát

Egy brit plasztikai sebész meghatározta, milyen a tökéletes női mell. Eszerint a mellbimbók egy kissé felfelé állnak, a felső felük pedig egy kicsit kisebb, mint az alsó.

Elméletének kidolgozása érdekében Patrick Mallucci sok órát töltött topless modellek fotóinak nézegetésével. A szakember különösen a mellbimbók pozíciójára, valamint a mell alsó és felső felének arányára figyelt.

A plasztikai sebész elmondta: a 45-55 arány az ideális, vagyis a mellbimbó nem pont középen, hanem ettől egy kissé feljebb helyezkedik el, és némileg felfelé irányul.

"Minden általam megfigyelt modell melle ehhez az arányhoz igazodott, pedig egyikükön sem végeztek mellplasztikát" - fejtette ki Patrick Mallucci.

Szerinte a legjobb alakú melle a modell Caprice Bourret-nek van, míg a legrosszabb osztályzatot Victoria Beckham keblei kapták tőle. (A Daily Mail honlapján megnézheti a képi összehasonlítást.)

Posh Spice melleivel az a baj, hogy természetellenesen kerekek, és Patrick Mallucci beszámolt arról, hogy páciensei gyakran kérik arra: ne olyanra alakítsa a kebleit, mint amilyenek Victoria Beckhamnek vannak.

A szakember elméletét sok szakmai fortéllyal egyetemben ezen a héten ismerteti az első nemzetközi mellplasztikai kongresszuson Londonban. A legtöbb országban, így Nagy-Britanniában is ez a beavatkozás számít a legnépszerűbb plasztikai műtétnek, a szigetországban tavaly 6.156 alkalommal végezték el.

Címlapról ajánljuk
„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt elemeztük, hogy a második negyedéves amerikai GDP-adat hogyan hat az amerikai kamatokra és a részvénypiacokra, valamint hogy kell-e félni recessziótól a választások előtt álló országban. Vendégünk volt Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A második blokkban a friss munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat beszéltük át Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×