eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Drámai szavak: "Britney Spears majdnem meghalt"

Nagyon nehéz idők járnak Britney Spearsre, akit a napokban egy Los Angeles-i bíró szülői oktatásra és pszichológushoz küldött, különben könnyen elveszítheti a gyermekei felügyeleti jogát. A meghallgatáson kipakolt az énekesnő volt testőre.

Britney Spears és volt férje, Kevin Federline immár hosszú hetek óta csatázik két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogán. Az ügyben a múlt hét végén tartottak meghallgatást, az ítélkező bíró elhalasztotta az ítéletet, így egyelőre maradt az 50-50 százalékos megosztás.

A bíróság előtt azonban kipakolt az énekesnő volt testőre, aki szerint Britney Spears súlyos kábítószer-problémákkal küzd. "Azért tanúskodtam a bíróság előtt, mert Britney képtelen kontrollálni magát és segítségre van szüksége. A gyermekei érdekében tettem. Nem jó anya, mentális gondokkal küszködik. Kábítószeres és alkoholproblémái miatt nem való gyerekeknek az otthona" - jelentette ki Tony Barretto.

A testőr azt is elárulta, volt olyan éjszaka, amikor nagyon aggódott az énekesnő életéért. "A teljes hotelszoba össze-vissza volt szemetelve. A komód tetején dombokban állt a fehér por, tetején egy szívószállal. Szerintem kokain vagy porrá zúzott metamphetamine volt. Mellette egy üvegpipát láttam, amiről a kábítószeres felvilágosításoknak köszönhetően tudom, hogy a kristályos methadonhoz használják" - mondta Tony Barretto.

A testőr szerint az egész szoba tele volt üres sörös- és töményesüvegekkel, valamint cigarettacsikkekkel. "Nem hittem a saját szememnek. Britney teljesen kész volt. Azt hittük, túladagolta magát. Kétségbeesettnek tűnt, sírt. A bőre teljesen viaszos volt. Nagyon rosszul nézett ki" - mondta a volt testőr.

"Megpróbáltunk beszélni hozzá. A másik testőr és Alli annyira aggódtak, hogy orvost akartak hívni hozzá és a detoxikálóba vitetni. Pánikban voltunk, azt hittük, meg fog halni" - mesélte tovább a drámai éjszaka történetét Tony Barretto.

Britney Spearsre finoman szólva is rájár a rúd mostanában. A bírósági tárgyaláson túl a rendőrséggel is meggyűlt a baja: a napokban ugyanis levelet kapott, melyben a Los Angeles-i hatóság arról értesíti: nyomoznak annak az augusztus 6-i esetnek az ügyében, melyben az énekesnő összetört egy autót.

Ha bűnösnek találják, akár féléves börtönbüntetésre is ítélhetik, sőt, nem kevés pénzbüntetéssel kell szembenéznie.

De nem csak a magánéletben érik csapások a sztárt. Bár legújabb lemeze novemberben jelenik meg, a menedzselését ellátó cég felbontotta vele a szerződést, ráadásul csúfosan sikerült legutóbbi fellépése, a nagy visszatérésnek szánt produkció is, amelyet az MTV díjkiosztó gáláján mutatott be.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×