eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A nagy égés: önálló műsort kapott a Britney-t sirató fiú

Az Egyesült Államokban saját műsort kap az a fiatal fiú, aki egy maga által készített klipben kedvencét, Britney Spearst siratja.

A 19 éves fiatalember rajongása megdöbbentő. Egy felvételen sírva fakad ki mindazok ellen, akik bántották a sztárt elhíresült fellépése után.

Mint ismert, Britney Spears nagy visszatéréseként harangozták be az énekesnő fellépését az MTV Los Angeles-i díjkiosztó gáláján, a kétgyermekes anya azonban felsült.

Úgy tűnt, hogy Britney-nek nemcsak a házassága ment tönkre, hanem a karrierje is.

A sztár ugyanis nem sok dicséretet kapott azután, hogy a plusz kilói ellenére egy fekete bugyiban és melltartóban lépett színpadra, nehezen ment neki a tánc és rosszul is tátogott a saját számára.

Chris Crocker a kritikák hatására rögzítette felvételét, amelyben megvédi az énekesnőt. Ezen arról beszél: Britney számának címe az, hogy Adj többet (Gimme More), mert az emberek mindig többet és többet akarnak. Pedig örülniük kellene, hogy az énekesnő egyáltalán fellépett előttük.

A fiú felvétele felkerült a YouTube videomegosztó oldalra, ahonnan rekord számú, több mint 8 millió látogató töltötte le, ez pedig meghozta a rajongó számára is a hírnevet.

Szerepelt már a CNN, a Fox News, az MSNBC adásában és Howard Stern műsorában is.

Most azonban egy televíziós csatorna egy önálló műsort ajánlott a fiúnak, aki egyébként mélyen vallásos nagymamájával él és aki vállalja homoszexualitását. A fiú csak amiatt aggódik, hogy a végén még népszerűbb lesz, mint Britney.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×